Mohd's FotoPage

By: Mohd Zakry

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 31-May-2006 11:20 Email | Share | | Bookmark
DXN - Goes Global

Kilang DXN di Kedah
Cawangan/stokis antarabangsa
Sijil dan anugerah
View all 4 photos...
DXN telah pun menerjah ke lebih 70 buah negara di dunia ini untuk kemudahan ahli-ahli atau pengedarnya. Jesteru ini, komitmen syarikat amat kukuh bagi memastikan impian setiap pengedarnya tercapai...


Wednesday, 31-May-2006 11:05 Email | Share | | Bookmark
DXN - Peluang di hadapan anda

GL (Gano Meselium)
Shampoo Ganoderma
Reishi Gano
View all 9 photos...
Kekadang orang cakap, MLM ini menyusahkan.... Memang pun kalau kita buat sorang2... tapi dah pun nape Muliti Level, mesti laa buat bersama family, kawan2, musuh, tukang kebun, cikgu sekolah dulu, rakan surau, kawan main bola, sepupu sepapat.... Kan lebih mudah macam tu... Bayangkan, kalau sorang buat RM100, kalau anda ada 100 orang rakan kongsi atau networker, dah pun jadi RM 10000. Senang tak... X semestinya kena jual barang, di DXN maintain cuma 100pv, barang guna sendiri pun lebih dari 100pv... barang2 kesihatan, rumah, kecantikan... macam-macam lah... jadi rebutlah peluang. Tiada istilah terlambat bagi mereka yang ingin mencapai kejayaan.... Produk berasakan Lingzhi... Semua orang tahu kehebat raja herba ni.. Jadi produk ok, syarikat ok, mestilah pelaburan ok... Kita hanya cari network dan ikut sistem yang disediakan... Semua akan jadi kenyataan.... ada apa2 nak share, tanya.... silakan ok...


Tuesday, 18-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tsunami Fullstop

 
 
 
View all 4 photos...
Ingatlah, ujian dan dugaan Allah tidak mengira waktu, tempat, dan siapa mangsanya.. Percayalah.. setiap yang berlaku pasti ada hkmahnya.. Justeru itu. hargailah hidup yang sementara ini...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net